1

Your cart is empty.

100% Alpackaull. Svensk design. Bolivianskt hantverk.

Favvotröjan hjälper Naturarvet att bevara gammelskog

Nu medföljer en extra julklapp när du köper en alpackatröja från Favvotröjan. Det är ett gåvobevis på ett träd i den fantastiska gammelskogen Iglekärr, som Naturarvet bevarar för framtiden.

Gåvobeviset är på 100 kronor och följer med alla tröjor från vår hemsida hela december ut. Du behöver bara skriva "gammelskog" i kommentarsfältet när du beställer en tröja.

Det går så klart bra att få någon annans namn på gåvobeviset, om du till exempel vill ge bort det tillsammans med en julklappströja!

Vi på Favvotröjan har ett stort intresse för natur och miljö. Tröjorna är stickade i ren alpackaull. Det gör dem inte bara miljövänliga utan framför allt mycket passande som värmande mellanplagg i naturen. Därför tycker vi det är roligt att kunna bidra aktivt till Naturarvets arbete med att rädda spännande och unik natur i vår omgivning!

Naturarvet är en stiftelse som jobbar med att bevara spännande och skyddsvärda gammelskogar. De har 90-konto, och skogen de köper ska få stå i all framtid! Det är väldigt lätt, och gratis, att hjälpa dem samla in pengar. Tryck bara på insamlingsknappen på deras hemsida, en gång eller dagligen!