Vad är Dreamfilm? Hur jämför Dreamfilm på Smart-TV med satellit och kabel?

Dreamfilm står för Internet Video eller för att uttrycka det enkelt, Internet-Tv. Detta representerar alla Betaltv-tjänster som erbjuds via en anslutning till internet. Dreamfilm tar upp flera former som inkluderar tv live streaming, VOD (Video on Demand) och fördröjd sändning.

Fördelarna med att ha en Dreamfilm-tjänst är att det ofta är kostnadseffektivt jämfört med de vanliga CASmart-TV-tjänsterna (Cable Access Television). och den höga kvaliteten på levande strömmar ger en bra tittarupplevelse.
Hur jämför Dreamfilm med satellit och kabel?

För att hjälpa dig att lära dig vad Dreamfilm är och hur det fungerar kan du jämföra Dreamfilm med satellit-och kabel-Smart-TV.
Innehåll

Till att börja med kan en grundläggande prenumeration för en Dreamfilm-tjänst ge tillgång till många fler kanaler än vad en enda satellitabonnemang ger. Det är sant, med satelliter skulle du behöva få individuella prenumerationer på mer än en tjänst eftersom man inte kommer att kunna ge dig alla kanaler du vill ha.
Enkel

Med en Dreamfilm-tjänst behöver du inte spendera timmar på taket för att försöka ställa in rätt signaler och bild. Du behöver inte heller gå igenom besväret med att försöka sortera ut alla dessa ledningar eller prata med din tjänsteleverantör om kanalinformation. Detta är till skillnad från en satellit abonnemang som kräver att anställa tekniker för att korrekt ställa in skålen, vilket tar mycket tid. Dessutom ser en maträtt på taket oattraktivt ut, minst sagt.
Dreamfilm är inte mottaglig för väderförändringar

Om du någonsin har prenumererat på en satellittjänst, vet du att det kan vara ganska obekvämt när du tittar på en live match och vädret inte samarbetar. Parabolantenner är känsliga för väderförändringar som vindar eller regn. I extrema fall kan dessa till och med orsaka att skålen blåses bort. Låt oss inte glömma solens strömavbrott som kan störa signaler som satelliten plockar. Detta är en av de många anledningarna till att människor anser Dreamfilm som framtiden för sändning.
Bandbredd och täckning

Personer med en Dreamfilm-tjänst har hela sin bandbredd tilldelad av det fiberoptiska nätverket som de använder medan de som har kabel-Smart-TV måste dela bandbredden med andra människor i det omgivande grannskapet som har prenumererat på samma kabelleverantör. Under tiden är program som en satellittjänst tillhandahåller specifika för den region som användaren bor i.
High-Definition

Med en satellit eller kabel abonnemang, kommer det att vara några år tills du kan titta på dina program i hög kvalitet även satelliter ger tillräcklig kvalitet, det ofta störs av väder eller ett behov av att ställa in skålen. När det gäller kabel är 4K-sändning inte tillgänglig på sina prenumerationer och är endast tillgänglig för användare med Dreamfilm-anslutning som Hulu och Amazon.
Pris

Du kommer att göra din plånbok en tjänst med en Dreamfilm-anslutning eftersom du kommer att betala en kombinerad kostnad som täcker internet, Smart-TV och en IP-telefon. Prisvärd prissättning är varför Dreamfilm i Kanada ökar i popularitet. Även om den lägre kostnaden för kabel ser billigare, med Dreamfilm du kommer att kunna visa internet-exklusiva kanaler. Dessutom är kabelföretag i färd med att digitalisera sin teknik, vilket är dyrt så bördan kommer att vara på kunden. Även med Dreamfilm kan du få prisvärda paket på populära Smart-TV-program.