Leverskador av gainer

Proteinet i https://snorbilligt.se/ grunda på massa vinnare maj skada din lever om tog i överskott. Enligt en 2013 studie publicerad i internationell vetenskaplig forskning meddelanden, konsumtion av protein över den rekommenderade kosten intaget kan orsaka skador på leverfunktionen.

Extra protein kommer inte att användas av kroppen effektivt och kan även orsaka en tung metabolisk belastning på levern.

Om du inte vet ännu, gifter som lämnas kvar under metabolismen av protein sorteras efter levern.

Om levern arbetar på för mycket protein konsekvent, det kan orsaka försämring i det långa loppet. Levern måste arbeta hårdare för att omvandla syntetiserade protein till disponibel aminosyror och hålla balansen av kväve i kroppen.

En annan förening som kan skada levern är kreatin. Medan kreatin erbjuder långvarig energi, det kan orsaka uttorkning som musklerna tenderar att konsumera mer vatten än vad din kropp är vana vid.

Enligt leverstöd, du behöver dricka tillräckligt med vatten, annars levern kommer att ha svårt att avgifta din kropp. Så om du tar massa vinnare med kreatin, se till att du håller dig hydrerad hela dagen.