Hur gör jag pengar som frilansare

Kontakta alla du känner och berätta at du är en Frilansare. Varje ny kontakt är en potentiell ny kund. Som en frilansare uttrycker det, “att göra jobbet du är anlitad för är bara halva jobbet.” En bra del av din arbetstid måste ägnas åt att rada upp framtida jobb.
Arbeta med ditt personliga varumärke. Du kanske inte känner dig som en produkt, men som frilansare, du säljer själv. Gör dig lätt att hitta, lätt att komma ihåg, och bra att veta.
Skriv en handlingsplan och håll dig till den. Uppmärksamma konkurrenterna. Allt de kan göra, kan du göra bättre… eller billigare… eller snabbare! Hitta din marknadsförings kant och Använd den för att utnyttja klienterna.
Ladda mer än du förväntar dig. Frilansare måste betala för sin egen utrustning, försäkring, skatter, etc. Du förväntas Ladda lite mer. Men inte blyg bort från att erbjuda rabatter för återkommande affärer. Föreslå olika produktpaket för arbetsgivarna. Kanske de bara behöver dig för ett jobb, men om du ger dem en bra affär på fem arbetstillfällen, kan de ompröva sin budget.
Skaffa dig en mentor. Ingen vet ditt företag som någon som har “varit där, gjort det.” Hitta dig själv en bra mentor, och lyssna på deras råd!